social media

Facebook marketing


Facebook marketing is de moeder van alle social media marketing. Het platform is uitgegroeid tot één van de beste manieren om doelgroepen te bereiken én meetbare resultaten te behalen; alleen al in Nederland heeft Facebook meer dan 10 miljoen gebruikers. Wat ooit begon met simpele 'like' advertenties is uitgegroeid tot een uitgebreid advertentieplatform met bijna onbegrensde targeting mogelijkheden.

Of je nu een merk op de kaart wilt zetten, leads wilt genereren of als overheid gedrag wilt veranderen; het Facebook platform biedt de oplossing. Zoek je een partner die alle ins en outs weet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Instagram marketing


Van sterke campagnes tot de grootste influencers; op Instagram gebeurt het. Het platform is ondertussen zeer invloedrijk onder allerlei doelgroepen en is onmisbaar in een sterke online strategie. Daarnaast is Instagram misschien wel het meest aantrekkelijke social media platform dat er is, met name door de mooie content formats die het platform aanbiedt.

Het maken van sterke campagnes is echter een uitdaging; hoe zet je bijvoorbeeld Stories in en welke positie heeft Instagram in je funnel? SocialMediaMen helpt je met het neerzetten van een effectieve Instagram strategie.Accounts

Free Trial

Projects

Domains

Sub-domains

SINGLE PAKKET 

49,-

Maandelijks opzegbaar!

Facebook & Instagram BOOST

5000 uitnodigingen

Vermelding op 4 social media pagina's

Vermelding op Partylovers.nl

Nieuwsbrief vermelding naar 4000 leden

PREMIUM PAKKET

79

Maandelijks opzegbaar! 

Facebook & Instagram BOOST

7500 uitnodigingen

Vermelding op 4 social media pagina's

Vermelding op Partylovers.nl

Nieuwsbrief vermelding naar 6000 leden