webwinkel beginnen

 
 
 

Design

Na aanmelding heeft u de keuze uit 100+ design. Is er een design die het beste past bij uw wensen? Dan installeren wij deze voor u.
Toon al uw producten in elke mogelijke hoek en gebruik de zoomfunctie om bezoekers een echt overzicht te geven van wat ze gaan kopen.
Profiteer gratis van alle updates en geniet van een platform wat altijd up-to-date is.
Gebruik duidelijke menu's, submenu's en productcategorieën die passen bij jouw assortiment, help klanten te vinden wat ze zoeken en vergroot jouw omzet.

Bestellingen

Ikstarteenwebwinkel is uw orderbeheersysteem en geeft een compleet overzicht van alle verkopen.
In een duidelijk overzicht zie je de orderstatus, datum en tijd waarop de bestelling werd geplaatst, het ordernummer en het totale orderbedrag.
Bewaar de bestelgegevens in een CSV-bestand voor jouw administratie of importeer makkelijk nieuwe lijsten met producten.
Integreer met verzend partijen en stel verzendkosten in om het verzendproces soepeler te laten verlopen en ervoor te zorgen dat klanten hun aankoop op tijd krijgen.
Maak kortingen en promoties zoals 1+1 gratis rechtstreeks in het systeem aan en verhoog je winst terwijl je jouw stoffige voorraad kwijtraakt.
Test verschillende checkout mogelijkheden en selecteer degene die het beste werkt om zo je conversie te verhogen.

Marketing & SEO

Ons platform is afgestemd op de richtlijnen van Google. Gebruik rich snippets, onze blogmodule, verbeterde URL-structuur, XML-sitemap en 200+ andere technieken.
Gebruik tags om jouw producten te kenmerken. Zo weten de zoekmachines jouw assortiment beter te vinden.
Goede content op jouw site helpt jou met een goede ranking in de zoekmachines en verhoogt de interactie met jouw doelgroep. Je verhaal is je business!
Stuur emails direct vanuit de backend of koppel met integraties zoals MailChimp, MailCampagnes, MailPlus, Newsletter2Go en meer.
Bepaal zelf hoe de link naar jouw product eruit ziet, door zelf een URL in te stellen.
Verbind jouw online winkel met jouw social media-accounts en deel je producten met al jouw volgers.