Wie zijn wij

Een stukje over ons...Ikstarteenwebwinkel is begonnen als TCG Websolutions in 2015 op een kamer in Tilburg. Na wat kleine webwinkels voor kennissen te bouwen en waardoor er steeds meer vraag was na het beginnen van een online webwinkel zijn wij begonnen met het eerste bedrijf TCG Websolutions. Dit is een enorm succes geweest en is binnen een paar jaar enorm gegroeid. Doordat wij een flink aantal (bekende) klanten mochten helpen zoals Familie Rutten bekend van het tv programma Het Spaanse dorp zijn wij enorm verder gegroeid. Inmiddels hebben wij meer dan 750 verschillende webwinkels gemaakt en beoordelen klanten ons met 5 sterren!

Onze voordelen Bekijk onze diensten
Op basis van 7 waarderingen.
monique staps
monique staps
2021-01-26
Wat doe je als je geen held bent met computers maar toch graag een webshop wil beginnen? Opzoek naar iemand die je kan helpen! Thom zorgt dat alles op de juiste volgorde afgehandeld word als je zelf de draad even kwijt bent. Legt het goed en makkelijk uit en snelle reactie terug als je een vraag hebt!
Danny Linden
Danny Linden
2021-01-25
Ben erg blij met dit bedrijf. Ik ben goed en snel geholpen. Binnen no-time 2 webshops opgezet. Je kunt erop bouwen m.a.w. een aanrader.
Tatyana De Wit
Tatyana De Wit
2020-10-13
Exclusive Diva
Exclusive Diva
2020-10-08
Dennis Wiering
Dennis Wiering
2020-03-08
Ben al jaren klant en nog steeds tevreden
Chat openen
Kunnen we je ergens mee helpen?